20/05/2021

Aflysning af Solhjorten sommerfest

Kære forældre, bosteder & pårørende. For et år siden var håbet at pandemien ville forsvinde igen, og alt var tilbage som i gamle dage. Men vi må sande at vi befinder os i en ny tid, og på Solhjorten har vi valgt at ’se tiden an’ inden vi igen er sammen allesammen. Det betyder at Sommerfesten lørdag d. 12. juni 2021 desværre aflyses.

Hvis en person smitter er vi alle i nær kontakt. Det vil betyde at Solhjorten skal lukke ned, derfor denne beslutning.

Med venlig hilsen

Michael Høybye​

20/05/2021

Påskehilsen fra Solhjorten :)

Nu er vi allesammen tilbage på Solhjorten – det er så dejligt. I ugen op til påske var der liv & glade dage i alle hjørner igen, og Solhjorten summede af liv. Efter en laaaaang periode på tre måneder med delvis nedlukning – og nødberedskab, er vi i fuld sving som i gamle dage. Det nye er naturligvis at vi forsat skal navigere i de forskellige Corona hensyn – og det giver nogle udfordringer. Flere medarbejdere havde ellers fået første vaccinestik, og vi venter på udmelding og forhåbentlig andet stik. Enkelte brugere er allerede nu færdigvaccineret.

Vi kommer i tiden frem til sommer til at planlægge udeaktiviteter i større omfang, og det bliver dejligt med frisk luft, og alle forårets dufte & naturens farver i vores dejlige haver. Fredagen før påske havde vi en skøn dag med stille påskefrokost, der blev serveret hjemmelavet porretærte med grønt drys fra Værkstedets have til hele huset. Tirsdag efter påske var der Æggeløb med ske i indkørslen, og Påskeharen havde sørme lagt rigtig mange æg i haven. Nu ser vi frem til at haven springer ud, og Haveholdet får sine daglige opgaver. Der er bl.a. indkøbt to nye Kompostbeholdere som omdanner grønt køkkenaffald og haveaffald til næringsrig humus.

Glædeligt forår!

Med venlig hilsen

​Michael Høybye

17/02/2021

Solhjorten Fastelavn & Karneval 2021

Stille Fastelavn & Karnevalsdag på Solhjorten.

Men dejlige fastelavnsboller & glade mennesker (og dyr :))

​Den rette tilgang

Solhjortens tilgodeser den enkeltes behov
​med sunde grundtanker og værdier

Mennesker med særlige behov kan udvikle egne evner i et fællesskab, hvor tryghed, respekt og tillid skaber rammen for et liv i rytmisk sammenhæng og kvalitet, i en kunstnerisk skabende proces.

Serviceloven § 104: Kommunalbestyrelsen skal tilbyde aktivitets- og samværstilbud til personer med betydelig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller med særlige sociale problemer til opretholdelse eller forbedring af personlige færdigheder eller af livsvilkårene.

Solhjorten er et dagbehandlingstilbud med SFO/Klub og STU for elever med udviklingshæmning.

Kontaktoplysninger

Solhjorten Dagbehandlingstilbud

Kålundvej 24, 3520 Farum

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 44 95 46 50

E-mail: adm@solhjorten.dk

© Solhjorten  2021. Alle rettigheder forbeholdes. CVR-nummer​: 26359007.