​SFO og klub

Når eleverne har fri fra skole går de i Solhjortens SFO/klub, der er en struktureret fritidsordning. SFOens pædagoger arbejder også i skolen, og det giver en tryghed for børnene, at de samme voksne ledsager dem gennem hele dagen.

Eftermiddagene er struktureret med oplevelser og pauser. Årstiden danner ramme for leg og gøremål med kammeraterne. Struktur og de årstidsrelaterede aktiviteter skaber genkendelighed og tryghed.

Vi lægger stor vægt på udendørs aktivitet. Børnene leger købmand, kører på cykler, spiller bold, gynger, tænder bål og ordner have.

Gennem selvstændigt skabende processer, giver vores ​dagtilbud for udviklingshandicappede eleverne en rig og mangfoldig tilgang til livet med fokus på dagligdags færdigheder.

​Den rette tilgang

Solhjortens tilgodeser den enkeltes behov
​med sunde grundtanker og værdier

Mennesker med særlige behov kan udvikle egne evner i et fællesskab, hvor tryghed, respekt og tillid skaber rammen for et liv i rytmisk sammenhæng og kvalitet, i en kunstnerisk skabende proces.

Serviceloven § 104: Kommunalbestyrelsen skal tilbyde aktivitets- og samværstilbud til personer med betydelig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller med særlige sociale problemer til opretholdelse eller forbedring af personlige færdigheder eller af livsvilkårene.

Solhjorten er et dagbehandlingstilbud med SFO/Klub og STU for elever med udviklingshandicap.

Kontaktoplysninger

Kålundvej 24, 3520 Farum

Klik her for rutevejledning

Administration

Telefon: (+45) 44 95 46 50

E-mail: adm@solhjorten.dk

Forstander Rene Jakobsen

Tel.: ​(+45) 24 98 43 42

Mail: rj@solhjorten.dk

© Solhjorten  2021. Alle rettigheder forbeholdes. CVR-nummer​: 26359007.